onsdag 3. august 2011

Marstal -Faaborg

3.8.2011
Litt slalom kjøring ut av havna,  så seilas nedover en seilingsled hvor traffiken av båter var stor,  begge veier,  før vi kom ut på dypere vann og båtene spredde seg ut.
Men det kjekke ved å seile så tett, var at vi seilte ifra alle isammen, inkludert en X 412  som tydeligt ikke likte og bli tatt igjen, og jobba fælt med seila for å få mer fart.  Dette var på seilevinkel 120-150 grader,   Så langt, siden starten i Frankrike er det bare 1 båt som har tatt oss igjen og seilt forbi, og det var en 44 fots Cat. Ingen monoer,  ennå :) Ut fra Kiel i går var det kryss,  og heller ikke her seilte noe fra oss,  endel gikk høyere,  men vi tok dem på farten anyway :)

Her i Faaborg ble vi anvist plass isammen med de store båtene,  havnekontor, dusj og landstrøm, vann rett ved siden av oss. Fin plass.  Det står et stort skilt ved inseilingen "kun for båter over 12 meter"  og vi er jo bare 11,55  Men havnesjefen på sykkel ville ha oss in her.  195 kr, for båt, 5KW strøm, dusj, vann, internett,  Flott plass. OG NÅR VI GÅR I MORGEN SETTES KORTET IN IGJEN FOR Å AVSLUTTE STRØM OG SÅ I DEN ANDRE MASKINE PÅ HAVNEKONTORET,  SÅ FÅR MAN PENGER TILBAKE FOR DET MAN IKKE HAR BRUKT. Og for oss fikk vi tilbake 50 kr. for kortet. 

Du må putte penger på maskinen på havnekontoret så får du kort som kan brukes i strømboksa,  her har de invistert i flott utstyr.
"Lars",  Info for CMID  siden.
 merk av en ny havneplass hvor de ikke tar mer for en Cat .  kun betal etter lengde på båt.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar