torsdag 7. august 2014

23.7.14 Fra Inverie Bay og opp langs Sky og in til Plokton.

Fra Englands mest avsideliggende PUB gikk vi videre til trange sund langs med øya Sky, mye tidevann og mye sel i fjorden. Vi hadde en stopp før broa over til Sky  for å fylle mer ferskvann.  der traff med en scotte som kom bort til oss og lurte på om vi snakket norsk.  han hadde jobba i flere år i norge og snakket bra Norsk.  det var han som anbefalt oss å seile in til Plokton,  det gjorde vi og det var en flott plass.  minna litt på en liten sørlandsby,  hvor mange av de gamle husene var pusset opp, og tydelig bar preg av det var folk med mye penger som nå brukte dem som hytter.

vi lå på bøye også her,  men her delte vi en bøye,  det var blikk stille   Denne stor seilskuta gikk for langt in og ankra,  så når tidevannet gikk ut lå den på bunnen  og med en slagside på ca 20 grader,  her har de flyttet ut på dypere vann.

Her ser dere Pubben, i enden (til venstre i bilde)
 av de hvite rekkehusene.  Det var folk fra Belgia som drev pubben.
!8 mil til nærmeste bilvei.
 

en stature  som ser ut mot havet,  tipper den er for de som har mistet sitt liv der ute.


 Flott og varmt, så vi pleide å ha det litt sosialt bak i cocpitene  hver kveld,  stor sett  :)Leif og Helge


Her ser vi den stor båten har begynnt og legge seg over,  den står på grunn.

  i Cocpitten etter Pub besøket,  og det var kun Leif som hadde seg en dukkert  inne ved kaien der jollene lå,  før vi rodde ut til båtene.  han sa vannet var varmt.  :)Slottet i Plokton er bare vakkert,  og blir i dag brukt til skole.  det var ikke åpent for besøk.  ellers er Plokton en sommerby,  mange av husene ble brukt som hytter,


Vi lå også her på bøye, og tok gummibåten in til land.
Her er Havhunden på vei til bøya si.


Slottet inne i skogen.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar